“Waarom loopt alles zo ongelooflijk moeizaam, over zover schijven en zo weinig transparant?” “Ik heb altijd al het vermoeden gehad dat Van Wijken Weten iets heel anders is dan wat het pretendeert te zijn. In werkelijkheid neemt de gemeente Arnhem juist afstand van de burgers.” “Je voelt je vaak bedonderd, maar je kunt er vaak niet de vinger op leggen”.
Dit zijn enkele uitspraken van Arnhemse burgers over de vernieuwde aanpak door de gemeente van de voorzieningen in de Arnhemse wijken. “Van Wijken Weten” kwam de afgelopen twee weken veelvuldig ter sprake tijdens de twee forumavonden die Arnhem Centraal hield in een tweetal stadsdelen.

De komende dinsdagen (op 21 en 28 november) zijn de bewoners uit de stadsdelen in het Arnhemse Centrum en de wijken rond De Schuytgraaf uitgenodigd. Het is de bedoeling rechtstreeks van de bewoners waardevolle input te krijgen voor het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

Naast Van wijken weten komen uiteraard veel meer andere actuele Arnhemse onderwerpen aan de orde. Zoals Diftar, de bestuurscultuur in Arnhem, de verbetering van de luchtkwaliteit, de voorzieningen in Arnhem Zuid en het al dan niet behouden van Arnhemse kunstwerken zoals de Aku-fontein en de Blauwe Golven.
Arnhem Centraal nodigt u uit om de komende weken óók mee te praten als gewone èn unieke Arnhemse burger.

U bent van harte welkom:
• 21 november: De Coehoorn (Coehoornstraat 15, 6811 LA Arnhem)
• 28 november: MFC De Omnibus (Pallas Atheneplein 2, 6846 XA Arnhem)
Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang 19.30 uur, sluiting rond 22.00 uur.
Als het kan, graag even aanmelden via info@arnhemcentraal.info.