De kandidatenlijst van Arnhem Centraal is nu definitief. Arnhem Centraal: Uw invloed maximaal!

De lokale partij Arnhem Centraal (voorheen Zuid Centraal) heeft haar definitieve kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 vastgesteld.

 

Plaats Achternaam Voorletters/roepnaam Geslacht Leeftijd
1 Laak, van der A.D.M. (Guus) m 62
2 Manders L. (Lea) v 61
3 Kraaijenbrink A.J.W. (René) m 52
4 Garretsen R. (Rombout) m 25
5 Kuipers J. (Julian) m 19
6 Verwer G.A. (Miguel) m 22
7 Derix B.J. (Bram) m 44
8 Obma P. (Pascal) m 35
9 Vos, de J.C. (Jan) m 64
10 Lansbergen C.P.M. (Cees) m 69
11 Langedijk Y.A.N. (Ynte) m 59
12 Lippmann W.Th. (Willie) m 71
13 Wolthuis J.C.M. (Johan) m 77
14 Haan, de K.A. (Koen) m 71
15 Weltevreden-van Regteren I.E.E. (Irene) v 78
16 Versteeg A.M. (Amanda) v 49
17 Deenen H.A.F. (Harald) m 26
18 Vos, de P.A. (Petra) v 29
19 Borg, van der P.M. (Paul) m 80

 

De lijst wordt aangevoerd door Guus van der Laak, die momenteel ook al in de gemeenteraad zit. De huidige fractievoorzitter Lea Manders heeft op eigen verzoek een stapje terug gedaan. De lijst van Arnhem Centraal is een mooie mix van kandidaten met ervaring en nieuwe gezichten.  De kandidaten die op de bovenste plaatsen van de lijst staan, zijn allen in het bezit van een VOG; de selectiecommissie heeft erg veel aandacht besteed aan de toetsing op integriteit van de kandidaten.  René Kraaijenbrink, Rombout Garretsen en Julian Kuipers draaiden de afgelopen maanden al warm als fractievolger.

 

De afgelopen raadsperiode heeft Arnhem Centraal krachtig oppositie gevoerd tegen de regenteske manier van besturen door het huidige college van B&W. Ons motto is niet voor niets: Uw invloed maximaal.

“Wij willen dat er beter gecommuniceerd wordt met de inwoners. Communicatie betekent uitwisselen van meningen tussen de politiek en de inwoners. En niet zoals de afgelopen jaren zo vaak gebeurde alleen maar informeren. Wij willen dat de mening van de Arnhemmer invloed heeft op de besluiten die de gemeente neemt.”, aldus Guus van der Laak.

Arnhem Centraal (voorheen Zuid Centraal) is dé lokale partij die al 20 jaar streeft naar meer directe invloed van de burger. Voor meer informatie over ons programma, zie de internetsite www.arnhemcentraal.info.