Lea Manders

LEA MANDERS, FRACTIEVOORZITTER

Reeds enkele weken na de oprichting van Zuid Centraal in 1997 was ik bij de partij betrokken en in maart 1998 werd ik gekozen als raadslid. Vanaf die tijd mag ik de mooie positie van volksvertegenwoordiger invullen en ben ik inmiddels het langst zittende raadslid in Arnhem. Het raadslidmaatschap is een hele boeiende parttime baan, die steeds complexer is geworden. De gemeente is verantwoordelijk geworden voor zorgtaken die voorheen bij het Rijk hoorden en dat vraagt heel wat inspanningen.

Nu is Zuid Centraal doorgegroeid naar Arnhem Centraal, dé lokale partij voor heel Arnhem. Voor mij is en blijft het willen opkomen voor en steunen van mijn mede-Arnhemmers een belangrijke motivatie. Raad en college blijven nog steeds de neiging hebben weinig te doen met wat hun stadsgenoten vinden en willen vanuit het pluche maar even de zaken bepalen. Voor mij is het belangrijkste uitgangspunt te willen besturen voor en met de stad. U heeft mij gekozen, ik ben er voor U!

Net als de meeste raadsleden werk ik. Ik adviseer en begeleidt mensen op basis van astrologie en geef workshops, trainingen en cursussen.

@lea_manderstwitter 

 

facebookwww.facebook.com/leamanders